De missie van Fluidra is het verzekeren van een perfecte zwembadervaring voor alle gebruikers, in privézwembaden, in semi-openbare commerciële zwembaden (gemeenschappen) en openbare commerciële zwembaden.

Laten we in deze onzekere tijden, waarin de angst voor het coronavirus veel mensen bezighoudt, eens kijken naar zwembaden, hun potentiële risico’s en de noodzakelijke waterbehandeling om ervoor te zorgen dat het zwembad een veilige plek is voor ons.

De belangrijkste vragen die iedereen stelt:

1. Als zwembaden worden gedesinfecteerd in overeenstemming met de huidige aanbevelingen & richtlijnen is dit dan voldoende om het COVID-19 virus te inactiveren?

2. Moeten gebruikers iets doen wat ze voorheen niet deden? Vanwege de vele vragen en het gebrek aan juiste informatie over de invloed van het het Coronavirus op (het gebruik van) zwembaden, hebben wij een whitepaper en film over dit onderwerp gepubliceerd. 

Film – Geniet van een veilig zwembad!

Download de gratis whitepaper

In dit informatieve whitepaper gaan we in op de invloed van het Coronavirus op zwembaden, de potentiële risico’s en de noodzakelijke waterbehandeling om ervoor te zorgen dat een zwembad een veilige plek is. Daarnaast beantwoorden we enkele veel gestelde vragen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen of advies nodig hebben, neemt u dan contact op via onderstaand contactformulier. 

Share This