SIBO Fluidra staat voor schoon, veilig en gezond water. In het kader van onze missie zijn wij een sponsorproject gestart. Het doel: een waterpomp sponsoren in Tanzania. Om voldoende geld in te zamelen, organiseren wij als bedrijf verschillende activiteiten waar jij ook aan deel kunt nemen. Draag je ook een steentje bij aan dit goede doel?

Fiets- en wandeltocht

  • Wat: Fietstocht (33 km) of wandeltocht (7 of 13 km)
  • Wanneer: Zondag 22 september
  • Waar: Start bij SIBO Fluidra, Doornhoek 3950 in Veghel
  • Tijd: Start tussen 10.00 en 11.00 uur
  • Kosten: €5,- per persoon

Doe op zondag 22 september mee met onze fietstocht van 33 kilometer of met onze wandeltochten van 7 of 13 km. De start vindt plaats tussen 10.00 en 11.00 uur en deelname kost €5,- per persoon. Op de start-/eindplek en pauzeplekken zijn ook versnaperingen te koop, waarvan de opbrengst uiteraard ook naar het goede doel toe gaat. Alles moet contant worden afgerekend, dus we willen iedereen vragen hier rekening mee te houden.

Fiets of wandel je ook mee? Geef je dan op door een mail te sturen naar pv@sibofluidra.nl. Graag in de mail vermelden met hoeveel mensen je deel wilt nemen en aan welke afstand.

Loterij met mooie prijzen!

Daarnaast hebben we een loterij georganiseerd. Loten zijn bij onze medewerkers en tijdens de fiets- en wandeltocht te koop voor €2,50 per lot.

Wat kun je winnen?

  • Hoofdprijs: Hotelovernachting ter waarde van €250,-
  • Tweede prijs: Dinerbon ter waarde van €100,-
  • Derde prijs: Lunchbon ter waarde van €30,-

De trekking vindt plaats op woensdag 25 september.

Niet meedoen maar toch bijdragen?

Je kan je bijdrage onder vermelding van ‘Sponsoring waterpomp’ overmaken op het volgende rekeningnummer:

NL72RABO0308230906 t.n.v. SIBO personeelsvereniging

Lopen naar de waterpomp

Om zelf te ervaren hoe het is om kilometers te moeten lopen voor water, zijn wij donderdagavond 29 augustus met het personeel vanaf het bedrijf naar een waterput gelopen in Eerde. Uiteraard gewapend met een emmer, om daar water te gaan halen. Mét een gevulde emmer zijn we uiteindelijk weer teruggelopen naar het bedrijf.

Share This