SIBO Fluidra Netherlands BV, onderdeel uitmakend van de Fluidra Group met haar hoofdkantoor in Veghel, is een snelgroeiende, gespecialiseerde groothandel in kunststofleidingsystemen, irrigatie, vijvertoebehoren, aquacultuur en zwembadproducten. Binnen de filosofie van onze organisatie staan dienstbaarheid, betrouwbaarheid, innovatief denken en prestatiegerichtheid centraal. Dagelijks zijn ruim 50 enthousiaste medewerkers actief om onze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken. Ter versterking van onze organisatie zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Magazijnmedewerker (1,0 FTE)

De functie
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitleveren van goederen aan klanten. De taken bestaan uit het picken van goederen op basis van opdrachten uit de pickopdracht, het controleren van de gepickte goederen en het verzendklaar maken van de gepickte goederen.

Daarnaast verricht u bijkomende werkzaamheden, zoals het waarborgen van orde en netheid in het magazijn, het waarborgen van de veiligheid, het schoonhouden en onderhouden van transportmaterieel en het verrichten van periodieke tellingen.

Functie eisen

Voor deze functie is het van belang dat u met een PC kunt werken. Tegelijkertijd kunt u goed samenwerken in een team en bent in staat werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. U steekt graag de handen uit de mouwen en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het betreft een functie met lichte fysieke werkzaamheden. Ervaring in de logistiek is een pré.

Geboden wordt
Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een groeisector met uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. U gaat onderdeel uitmaken van een aangename, informele en collegiale werkomgeving. SIBO onderschrijft het belang van het continu investeren in kennis, kunde en vaardigheden van haar medewerkers.

Geïnteresseerd?
Indien u in aanmerking wenst te komen voor deze uitdagende functie verzoeken wij u om uw korte brief met daarin een duidelijke motivatie, vergezeld van een curriculum vitae, voor 1 maart 2018, te richten aan: SIBO Fluidra Netherlands BV, T.a.v. mevrouw drs. Anke Manse, Doornhoek 3950, 5465 TC Veghel. Of per e-mail ankemanse@sibo.nl.

Share This