Over SIBO Fluidra

Sinds de oprichting in 1993 is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver-, beregeningsproducten en aansluitmaterialen. Met ons pakket ‘Professional Water Products’ bedienen we een brede kring van installateurs, detaillisten en webshops in meer dan 50 landen. Het complete assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 20.000 producten, die uit voorraad leverbaar zijn.

Sinds juli 2016 is SIBO onderdeel van de Fluidra Group, waardoor onze klanten naast AquaForte nu ook AstralPool en Zodiac producten rechtstreeks bij de producent inkopen. Als distributeur leveren we daarnaast bekende merken als Microbe-Lift, Kusuri, Sugar Valley, Hunter en RainBird.

Als eigentijdse onderneming besteden we veel aandacht aan innovatie en doorontwikkeling van bestaande producten. Door onze vernieuwingsdrang slagen wij er elk jaar in om u de nieuwste innovaties te presenteren op het gebied van filtertechniek en waterbehandeling. Deze vernieuwingsdrang in combinatie met de productiecapaciteit en productkennis van de Fluidra Group, zorgt ervoor dat wij het assortiment zo compleet en up-to-date mogelijk kunnen houden.

Het hoofdkantoor en distributiecentrum van SIBO Fluidra Netherlands B.V. is gevestigd in Veghel. Dagelijks staan er ruim 50 enthousiaste medewerkers klaar om u als klant van dienst te zijn en daar zijn we trots op. U bent bij ons op het juiste adres voor een goed advies, een snelle en adequate levering van de producten en een goede service.

“Wij denken vanuit het oogpunt van de klant.”

SIBO Fluidra Netherlands B.V.
Doornhoek 3950 5465 TC Veghel (Netherlands)

T +31 (0) 413 – 29.39.18
E info@sibofluidra.nl

 

(c) Copyright 2024 SIBO Fluidra Netherlands B.V. - All rights reserved.

Share This