Over SIBO Fluidra

Sinds de oprichting in 1993 is SIBO uitgegroeid tot een gespecialiseerde distributeur van vijver-, zwembad-, zwemvijver-, beregeningsproducten en aansluitmaterialen. Met ons pakket ‘Professional Water Products’ bedienen we een brede kring van installateurs, detaillisten en webshops in meer dan 50 landen.

Als eigentijds bedrijf besteden we veel aandacht aan innovatie en doorontwikkeling. Naast dat we premium distributeur zijn van vele bekende merken, produceren en ontwikkelen we zelf producten onder de merknaam AquaForte. Voorbeelden hiervan zijn de UltraBead Beadfilter en de UltraSieve voorfilter.

Sinds 2016 maakt SIBO deel uit van de Fluidra Group waardoor u naast AquaForte en Blue Eco nu ook de vernieuwende AstralPool producten rechtstreeks bij de producent inkoopt.

Door deze vernieuwingsdrang slagen wij er elk jaar in om u de nieuwste productinnovaties te bieden op het gebied van filtertechniek en waterbehandeling.

Het hoofdkantoor en distributiecentrum van SIBO Fluidra Netherlands B.V. is gevestigd in Veghel. Dagelijks staan er ruim 50 enthousiaste medewerkers klaar om u als klant van dienst te zijn en daar zijn we trots op. U bent bij ons op het juiste adres voor een goed advies, een snelle en adequate levering van de producten en een goede service.

“WE DENKEN VANUIT HET OOGPUNT
VAN DE KLANT
”

Wilfred van Doorn, Sr. Accountmanager

SIBO Fluidra Netherlands B.V.
Doornhoek 3950 5465 TC Veghel

 

T +31 (0) 413 - 29.39.18
F +31 (0) 413 - 29.38.01
E info@sibofluidra.nl

 

(c) Copyright 2019 SIBO Fluidra Netherlands B.V. - Alle rechten voorbehouden

Share This