Ook dit jaar nodigen wij u graag uit om onze stand te bezoeken tijdens de Holland Koi Show, in de Kasteeltuinen in Arcen van 16 tot en met 18 augustus 2019. U vindt onze stand op onze gebruikelijke plaats.

AquaForte UltraBead® Beadfilters

De UltraBead® Beadfilters combineren mechanische én biologische filtratie in één systeem. Deze nieuwe generatie beadfilters is vervaardigd uit onverwoestbaar thermoplastic en de productie door  spuitgiettechniek zorgt voor een extra stevige behuizing, met aangegoten voet. De nieuwe serie beadfilters bestaat uit 3 modellen, geschikt voor een koivijver van maximaal 40, 60 of 100 m³, die standaard zijn voorzien van een bypass. Dit garandeert een maximale doorstroming van het vijverwater met minimaal drukverlies.

Naast de serie UltraBead® Beadfilters vindt u uiteraard nog meer producten uit ons AquaForte assortiment op de stand. Ook presenteren we onder andere het assortiment biologische waterbehandelingsmiddelen van Microbe-Lift en de energiezuinige Blue Eco vijverpompen. Natuurlijk mogen ook onze AquaForte Trommelfilters niet ontbreken!

Bezoek onze stand

Bent u benieuwd naar de producten van AquaForte? Bezoek dan onze stand, onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten over onze deelname? Neem dan gerust contact met ons op via tel. (0)413 – 293918 of sales@sibo.nl.

Share This