Fluidra Group is een Spaans beursgenoteerde multinational en marktleider op het gebied van zwembadproducten. Voor haar vestiging SIBO Fluidra Netherlands in Veghel zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

HR Adviseur (1,0 FTE)

Functie-inhoud:

Heb je een passie voor mens en performance en ben je een HR talent? Dan ben jij de ideale kandidaat voor ons! In deze afwisselende functie ben je, vanuit onze vestiging in Veghel, mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid van onze organisatie. In deze functie wisselen alle aspecten van HR zich af, zo zal je op de ene dag meer operationele werkzaamheden oppakken en de andere dag juist een adviserende rol invullen richting medewerkers. Je hebt als HR Adviseur een informerende, ondersteunende en adviserende rol.

Je overige verantwoordelijkheden zijn:

  • Het adequaat opvolgen van het huidige HR beleid
  • Sparringpartner voor de HR Manager en het adviseren en ondersteunen bij HR-gerelateerde vraagstukken
  • Het (mede) ontwikkelen en implementeren van het HR beleid op basis van de strategische doelstellingen van de organisatie
  • Je bent toegankelijk voor medewerkers met HR vraagstukken
  • Zelfstandig bijhouden van de personeels- en salarisadministratie (denk aan het opstellen van overeenkomsten, verzuimregistratie, pensioen, wet- en regelgeving, verwerken salarissen etc.)
  • Talentmanagement, ontwikkeling van medewerkers
  • Begeleiden van ziekteverzuimtrajecten


Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze interessante functie, heb je een HBO werk- of denkniveau. Je hebt een aantal jaren ervaring in een HR gerelateerde functie bij voorkeur binnen een profit organisatie. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend (op verschillende niveaus) en je bent integer, nauwkeurig en toont initiatief. Je gaat proactief te werk, bent een overtuigende gesprekspartner en hebt een hands-on mentaliteit. Tevens ben je uitstekend in staat om samen te werken en durf je kritisch te zijn. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal en kennis van AFAS is een pré voor deze functie.

Geboden wordt
Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een groeisector met uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Je gaat onderdeel uitmaken van een aangename, informele en collegiale werkomgeving. SIBO Fluidra onderschrijft het belang van het continu investeren in kennis, kunde en vaardigheden van haar medewerkers. Binnen de filosofie van onze organisatie staan dienstbaarheid, betrouwbaarheid, innovatief denken en prestatiegerichtheid centraal. Voor meer informatie kun je kijken op: www.sibo.nl / www.fluidra.com

Geïnteresseerd?
Indien je in aanmerking wenst te komen voor deze uitdagende functie verzoeken wij je om je brief, vergezeld van een curriculum vitae, voor 11 mei 2018 te richten aan: SIBO Fluidra Netherlands BV, T.a.v. mevrouw drs. Anke Manse, Doornhoek 3950, 5465 TC Veghel. Of per e-mail ankemanse@sibo.nl.

Share This