Op zoek naar tijdelijk werk? Dit is je kans! Sibo Fluidra Netherlands BV is op zoek naar Magazijn medewerkers voor minimaal 5 maanden in de periode van februari tot en met september 2018!
Fluidra Group is een Spaans beursgenoteerde multinational en marktleider op het gebied van zwembadproducten. Voor haar vestiging SIBO Fluidra Netherlands in Veghel zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Magazijnmedewerker (1,0 FTE) februari t/m september 2018

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitleveren van goederen aan klanten. De taken bestaan uit het picken van goederen op basis van opdrachten uit de pickopdracht, het controleren van de gepickte goederen en het verzendklaar maken van de gepickte goederen.

Daarnaast verricht je bijkomende werkzaamheden, zoals het waarborgen van orde en netheid in het magazijn, het waarborgen van de veiligheid, het schoonhouden en onderhouden van transportmaterieel en het verrichten van periodieke tellingen.

Functie eisen
We zijn op zoek naar enthousiaste personen die van aanpakken houden, weten wat er uitgevoerd moet worden en de handen uit de mouwen willen steken. Verder is het van belang dat je met een PC kunt werken. Je kunt goed samenwerken in een team en bent in staat werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Geboden wordt
Je gaat onderdeel uitmaken van een aangename, informele en collegiale werkomgeving. Aantrekkelijke werkzaamheden in de logistiek om ervaring op te doen of om een periode te overbruggen.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze leuke en uitdagende functie verzoeken wij je om een korte brief met daarin een duidelijke motivatie, vergezeld van een curriculum vitae te richten aan:: SIBO Fluidra Netherlands BV, T.a.v. mevrouw Anke Manse, Doornhoek 3950, 5465 TC Veghel. Of per e-mail ankemanse@sibo.nl.

Share This