Ook dit jaar nodigen wij u graag uit om onze stand te bezoeken tijdens de Holland Koi Show, in de Kasteeltuinen in Arcen van 17 tot en met 19 augustus 2018. Wij zijn trots u daar de nieuwe serie UltraBead® Beadfilters te mogen presenteren. U vindt onze stand op onze gebruikelijke plaats E8, E9 en E10.

 

Nieuwe serie AquaForte UltraBead® Beadfilters

AquaForte introduceert na meer dan 17 succesvolle jaren een nieuwe serie UltraBead® Beadfilters. De UltraBead® Beadfilters combineren mechanische én biologische filtratie in één systeem. Deze nieuwe generatie beadfilters is vervaardigd uit onverwoestbaar thermoplastic en de productie door  spuitgiettechniek zorgt voor een extra stevige behuizing, met aangegoten voet. De nieuwe serie beadfilters bestaat uit 3 modellen, geschikt voor een koivijver van maximaal 40, 60 of 100 m³, die standaard zijn voorzien van een bypass. Dit garandeert een maximale doorstroming van het vijverwater met minimaal drukverlies.

Naast de nieuwe serie UltraBead® Beadfilters vindt u uiteraard nog meer producten uit ons AquaForte assortiment op de stand. Ook presenteren we onder andere het assortiment biologische waterbehandelingsmiddelen van Microbe-Lift en de energiezuinige Blue Eco vijverpompen. Daarnaast kunt u zelf de vijverreiniger van Rössle op onze stand uitproberen. Natuurlijk mogen ook onze AquaForte Trommelfilters niet ontbreken!

 

Bezoek onze stand

Bent u benieuwd naar de producten van AquaForte? Bezoek dan onze stand, onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten over onze deelname? Neem dan gerust contact met ons op via tel. (0)413 – 293918 of sales@sibo.nl.

Share This