Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze stand tijdens Piscine Global 2016. Deze vakbeurs voor de zwembad- en spabranche vindt plaats van dinsdag 15 november tot en met vrijdag 18 november in Lyon. SIBO presenteert u tijdens Piscine Global haar AquaForte zwemvijver- en zwembadassortiment. U vindt ons in hal 5, stand A83.

AquaForte zwemvijverassortiment
SIBO presenteert u tijdens Piscine Global haar AquaForte zwemvijverproducten. AquaForte is het eigen merk van SIBO en beschikt over een breed assortiment aan zwemvijverproducten en -toebehoren. SIBO heeft als specialist jarenlange ervaring in de vijverbranche, gecombineerd met inzichten van de zwembadbranche. Hierdoor beschikt SIBO over een perfect afgestemd productassortiment in filtratie en onderhoud van zwemvijvers.

AquaForte zwembadassortiment
SIBO levert met haar eigen merk AquaForte ook een gevarieerd assortiment aan zwembad producten en -toebehoren. Een belangrijke innovatie in de zwembadbranche is de Plug & Swim Filter Cabin. De Plug & Swim Filter Cabin, te zien op stand (5A83), is dé oplossing voor ‘alles-in-één’ filtratie van zwembadwater. In de Filter Cabin zijn hoogwaardige merken zoals Sugar Valley, Blue Lagoon UV-C, Pentair en Sta-Rite op een efficiënte manier geïntegreerd en voorgemonteerd. Dit met het doel een zwembad op een effectieve, snelle en veilige manier te voorzien van een gebruiksvriendelijk en compleet filtratiesysteem.

Plan uw bezoek

Wilt u meer weten over onze deelname aan Piscine Global 2016? U kunt altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met een van onze collega’s via telefoonnummer: +31 (0)413 293918 of marketing@sibo.nl. Kijk voor meer informatie over onze producten op onze website.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand (5A83) tijdens Piscine Global in Lyon.

Share This